Responsive design
Geoptimaliseerd voor alle schermen.

Zoekmachinemarketing

Zoekmachinemarketing bestaat uit twee kanten Search Engine Optimalisation (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Wij zorgen met het opzetten van de WordPress website dat deze voldoet aan bepaalde technische eisen. Op deze manier kan uw website goed gevonden gaan worden voor de zoekmachine.

Wat is Search Engine Optimalisation (SEO)?

SEO bestaat uit drie hoofdzaken:

  1. Technische opbouw
  2. Inhoud
  3. Populariteit

Technische opbouw is dat uw website moet voldoen aan bepaalde eisen die gesteld worden. Ten tweede kijkt de zoekmachine naar de inhoud van uw website. Deze inhoud is door u zelf aan te passen. Het is belangrijk om uw teksten zo geoptimaliseerd mogelijk voor de zoekmachine te maken. De zoekmachines kijken naar het gebruik van bepaalde zoekwoorden in uw tekst en of deze terug komt in uw titel van de pagina.

Het derde en laatste onderdeel van SEO is zorgen voor inlinks van andere websites. Als uw website op een andere website wordt genoemd is dit één inlink. Hoe meer websites naar u linken (meer inlinks) wordt uw website voor de zoekmachine steeds populairder. Het opbouwen van inlinks wordt linkbuilding genoemd. Wij hebben verschillende mogelijkheden om te zorgen dat u website beter scoort in de zoekmachine. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Wat is Search Engine Advertising (SEA)?

SEA is het adverteren in de zoekmachine. U kunt verschillende advertenties aanmaken en voor bepaalde zoekwoorden bezoekers inkopen. Er wordt gekeken naar welke zoekwoorden voor u interessant zijn en aan de hand daarvan worden er advertenties aangemaakt.

U betaalt met SEA pas wanneer er een bezoeker ook daadwerkelijk op uw advertentie klikt. Met SEA heeft u direct resultaat en kunt u gelijk uw bezoekers aantallen verhogen. Wij helpen u met het zoeken naar zoekwoorden en het aanmaken van de advertentie.

Wilt u meer weten over het adverteren in de zoekmachine neem dan contact op. Wij kunnen u helpen met een passende advertentie voor elk budget.